Workshop volg je droom

WORKSHOP VOLG JE DROOM!

Deze cursus helpt jongeren bij het vinden van hun passie. Je onderzoekt je persoonlijkheid, interesses en talenten, en maakt de eerste stappen op weg naar jouw ideale toekomst.De cursus in het kort

  • Ontdek wat jouw waarden zijn.
  • Ontdek waar je passie ligt.
  • Stel je ideale toekomst samen.
  • Volg je droom en ga passend om met tegenslagen.Je droom volgen. Makkelijk gezegd. Maar wat als je helemaal geen droom hebt? Wat als je niet weet wat jouw passie is? Wat als je geen doel in je leven hebt? De meeste jongeren staan nooit stil bij wat ze écht belangrijk vinden en modderen maar wat aan. Als ze hun ouders, leerkrachten en vrienden maar tevreden houden, vinden ze het wel best. Ze worstelen zich een weg door de middelbare school, zonder te weten wat het nut ervan is. Velen krijgen later een baan die ze niet écht leuk of belangrijk vinden, maar ach, er moet toch brood op de plank. Zonde! Zou je niet liever een leven leiden waarin je echt zinvol werk doet? Zou je niet liever werk doen dat niet alleen je baas of je klanten, maar ook jóú gelukkig maakt?


In deze workshop ga je ontdekken wat jíj eigenlijk wilt. Niet je ouders, niet je leeftijdgenoten, maar jíj. Vervolgens bedenk je manieren om je doelen te bereiken, zonder daarbij om te komen van de honger. Vind je passie, volg je droom! Daar word je een stuk gelukkiger van.
Lessen  • Les 1: Ben je gelukkig? Videoles van 5 minuten.
  • Les 2: Wat zijn jouw waarden? Schriftelijke les van 10 minuten.
  • Les 3: Wat is jouw passie? Videoles van 30 minuten.
  • Les 4: Wat is jouw toekomstbeeld? Videoles van 10 minuten.
  • Les 5: Volg je droom! Schriftelijke les van 20 minuten.
Reviews


3.4 uit 5 sterren

9 beoordelingen

85 cursisten


Jouw investering


Levenslang toegang voor €19,-DROMEN

"Dromen. Het was fijn om deze cursus te doen. Weer even realistisch na te kunnen denken in deze situatie in Nederland. Vond het een echte inspiratie."

Tamara

- 18 maart 2020

DUIDELIJK

"Praktijkgericht, duidelijk en toepasbaar."

Yvonne

- 14 september 2019

EVEN STILSTAAN BIJ JEZELF

"Ik ben al 29, maar wilde deze cursus toch doen. Het heeft mij geholpen om weer even stil te staan bij mezelf. Wat vind ik belangrijk, waar ben ik goed in en wat wil ik nu eigenlijk bereiken."

Sabine

- 9 september 2019