Workshop een betere relatie met je kind


EEN BETERE RELATIE MET JE KINDIn deze cursus leer je in enkele eenvoudige stappen hoe je zélf de relatie met je kind kunt verbeteren, zodat jullie nóg meer van elkaar kunnen genieten.


Als je naar deze cursus kijkt, ben je vast al een 'goed genoege' ouder, maar misschien ben je op zoek naar meer. Naar iets meer écht contact met je kind, naar iets meer rust in de opvoeding, naar minder conflicten en meer harmonie. In deze cursus leer je in enkele eenvoudige stappen hoe je dit zélf kunt aanpakken. Als je bereid bent kritisch naar jezelf te kijken, echt op zoek wilt gaan naar verbeterpunten en echt veranderingen wilt doorvoeren, kun je met deze cursus een heel eind komen.


De cursus start met informatie over de juiste opvang van baby’s en peuters. Daarna komen tips aan bod die bij kinderen van alle leeftijden goed werken: van echte aandacht voor elkaar tot een passende opvoedstijl en van een gezonde leefstijl tot een goede manier van omgaan met negatief gedrag. Ook komt aan bod wat je vooral niet moet doen. En dat kan soms best even slikken zijn!


De cursus is bedoeld voor ouders die het thuis allemaal nog nét iets beter willen laten lopen. Het is geen therapie. Als je op zoek bent naar therapeutische begeleiding voor één of meerdere gezinsleden, neem dan contact op met je huisarts, de huisartsondersteuner, het wijkteam of een orthopedagoog. Kies voor je kind én voor jezelf!
LessenIn zes stappen leer je de band met je kind te versterken:


  • Les 1: Regel de juiste opvang. Videoles van 5 minuten.
  • Les 2: Creëer meer aandacht voor elkaar. Videoles van 10 minuten.
  • Les 3: Zorg voor rust, reinheid en regelmaat. Videoles van 10  minuten.
  • Les 4: Kies de juiste opvoedstijl. Videoles van 5 minuten.
  • Les 5: Leer omgaan met negatief gedrag. Videoles van 10 minuten.
  • Les 6: Geef onvoorwaardelijke liefde. Videoles van 5 minuten.
  • Na iedere les: thuis bespreken en doorvoeren.
Reviews


4.2 uit 5 sterren

11 beoordelingen

69 cursisten


Jouw investeringVoor 19,- levenslang toegang.


 
MIJN KINDEREN

"Ik heb er aandachtig naar geluisterd en heb ook zeker kritisch naar mijzelf als ouder gekeken. Ik ga het zeker in de praktijk toevoegen."

Charissa

- 23 april 2020

HELDER

"Fijne, duidelijke cursus. Veel tools voor in de praktijk."

Romy

- 23 mei 2020

ONZE RELATIE

"Er staan zeker stukjes in om over na te denken en het geeft een bewustwording van hoe het er hier aan toe gaat."

Roger

- 22 maart 2020