Nieuws

Pluspunt nieuws

Workshops creatief schrijven

 

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van workshops creatief schrijven. Schrijven is namelijk goed voor de sociale en emotionele vaardigheden, het doorzettingsvermogen, de motoriek én de hogere orde denkvaardigheden.

 

 

Boek over hoogbegaafde thuiszitters in de maak!

 

Inmiddels zijn de eerste interviews naar ouders uitgezet. Wij zoeken nog scholen die zouden willen meewerken aan een interview.

 

 

Schoolstrijd

 

Schoolstrijd, over de dyslectische Tom die een ster is in voetbal, heeft een nieuw jasje gekregen en is nu ook verkrijgbaar als e-book.

 

 

Stop die pestkop!

 

Het werkboek Stop die pestkop! is nu te bestellen in elke boekhandel.

 

 

Congressen

 

Op donderdag 29 september 2016 geeft Jessica een interactieve lezing over faalangst op het congres 'Hoogbegaafdheid - schoolse en sociale problemen', in Eindhoven.

 

Op dinsdag 19 april 2016 geeft Jessica een interactieve workshop over compacten en verrijken in het basisonderwijs, op het congres 'Hoogbegaafd uitgedaagd' in Utrecht.

 

Op dinsdag 29 maart 2016 geeft Jessica een interactieve workshop over dubbel bijzondere kinderen in het voortgezet onderwijs, op het congres 'Slim omgaan met hoogbegaafde leerlingen in Driebergen'.

 

Op dinsdag 16 februari presenteert Jessica op de herhaling van het congres 'Kinderen met bijzondere breinen' in de Jaarbeurs in Utrecht, over hoogbegaafdheid.

 

Op donderdag 4 februari 2016 geeft Jessica een interactieve workshop over faalangst bij hoogbegaafde kinderen, op het HB-symposium in 's Gravenzande.

 

Op zaterdag 23 januari 2016 presenteert Jessica op de ECHA-dag over hoogbegaafdheid plus ADHD of autisme.

 

Op donderdag 19 november 2015 presenteert Jessica op het congres 'Kinderen met bijzondere breinen' in de Jaarbeurs in Utrecht, over hoogbegaafdheid.

 

 

VOHAS

 

De bij Pluspunt ontwikkelde Vragenlijst Onderscheid Hoogbegaafdheid en ASS is nu ook verkrijgbaar op: www.uitgeverijpluspunt.nl.

 

 

VOHAD

 

De bij Pluspunt ontwikkelde Vragenlijst Onderscheid Hoogbegaafdheid en ADHD is nu verkrijgbaar: www.uitgeverijpluspunt.nl.

 

 

Nieuwsbrief

 

Wilt u de maandelijkse gratis online nieuwsbrief van Pluspunt ontvangen? Stuur een mailtje naar info@adviesbureauhoogbegaafdheid.nl.

In de nieuwsbrief vindt u, naast praktijknieuws, telkens een artikel over een aan hoogbegaafdheid gerelateerd onderwerp.

 

 

 

Artikelen

 

Gratis artikelen over hoogbegaafdheid en alles wat daarmee te maken heeft vindt u op: http://artikelen.adviesbureauhoogbegaafdheid.nl.

 

 

 

Facebook

 

Actuele praktijkinformatie, wekelijkse inhoudelijke artikelen en berichten in de media vindt u ook op onze Facebookpagina:

 

 

Copyright @ All Rights Reserved.